Over mij en over De Droomvallei

Mijn naam is Esther van der Ham. Moeder van twee jongens (2005 en 2006 geboren), getrouwd, docent en coördinator van een onderzoekscentrum. Vanaf 2009 heb ik ook mijn eigen bedrijf opgericht. Met heel veel plezier werk ik in workshops aan de vragen van de workshopdeelnemers.

De voorbereiding is voor elke workshop hetzelfde. Schrijven van de meditatie, uitzoeken muziek, verzinnen of aanpassen van de oefeningen. De uiteindelijke workshop is elke keer anders. Andere deelnemers, andere inbreng, andere gevoelens. De diepgaande werking is er vrijwel altijd. Het effect ook, soms kort, vaak lang.

De Droomvallei is ontstaan in 2011. Eerst als workshops voor ouder en kind, maar nu ook voor volwassenen en in boek vorm. De Droomvallei maakt de binnenwereld zichtbaar, herkenbaar en begrijpelijk, en dat op een inspirerende, vrolijke, lichtvoetige manier.

Creatieve tijd voor jezelf... kan het beter? Wat mij betreft niet, het is een heerlijke aanvulling op mijn technische werk op de Hogeschool. Op de Hogeschool coach ik al lange tijd studenten. Dat is echter heel anders dan het creatieve coachen, waarvoor ik de opleiding heb gevolgd bij de Kleine Tiki in Breda en Antwerpen.
Esther netjes voor bruiloft jongste zus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten